Om Charlotte

  • Karriär- & Talangexpert
  • Författare
  • Föreläsare
  • Entreprenör
  • Inspiratör

Köp Charlottes övriga karriärböcker!

Om författaren Charlotte Hågård

Charlotte Hågård är specialist på personlig marknadsföring och en av Sveriges mest erfarna karriärcoacher. Hon är civilekonom, östgötska av börden, före detta chef, en erfaren karriärcoach, entreprenör, författare, föreläsare och dubbelarbetande mamma. Hon har själv coachat över 10000 personer och driver sedan 1992 Newstart AB (www.newstart.se) – pionjärföretag inom karriärcoaching i Sverige. Hon jobbar mycket med coaching av chefer och individer, metodutveckling och driver Karriärcoachakademin (karriärcoachutbildningar) där hon även verkar som lärare.

 

Charlotte är författare till Ansökningsboken, Bli din egen coach – en handbok i livs- och karriärplanering för att hitta rätt jobb, (Uppsala Publishing House). Hon har också skrivit ”Jobbsökarens Verktygslåda – en arbetsbok för att hitta rätt i yrkeslivet” och Alla har talang - hitta och utvecka din och andras potential (Forum).

 

Innan åren som karriärcoach och entreprenör, arbetade Charlotte som headhunter och rekryterare i 5 år, samt inom PR, marknadsföring och produktledarskap i Australien och USA.

 

Besök Charlottes egen hemsida www.charlottehagard.se

 

Besök Newstarts hemsida

www.newstart.se  och läs mer om coaching, karriärplanering och andra tjänster.

 

Sagt om Charlotte

"Charlotte är en underhållande och inspirerande talare. Inför samtliga chefer i Stockholmsregionen har Charlotte Hågård hållit bejublade förläsningar om talanger, givit oss kraftfulla tankeställare som har hjälpt oss att behålla våra största talanger längre än vad vi fått göra annars. Vill man ha förändring så krävs mod, tålamod och vilja - allt detta ger Charlotte Hågård näring och verktyg. Vi kan varmt rekommendera Charlotte Hågård till de organisationer som aktivt väljer att jobba med sin kompetensförsörjning och talanghantering."

 

Mona Palm, HR-chef, Skatteverket Stockholmsregionen

 

 

 

 

"Hej Charlotte Jag har arbetat länge som coach och kände att jag liksom fastnat i dom standardiserade ansökningsbreven.

 

Jag köpte din bok, lät mig inspireras och nu ser breven helt annorlunda ut och framförallt mina deltagare fullständigt plöjer fram genom högarna av ansökningar, nu senast ett administrationsjobb hos polisen. Denna deltagare hade dålig erfarenhet innan och sa att jag har sökt massa jobb men jag får inte ens komma till intervju...

 

Du är van vid historien, den är enkel och kanske även trist för utomstående, men den är lika fantastisk för den enskilda människan.

 

Tack för verktyget. Ha en bra dag!"

 

Med vänlig hälsning,

Berit Lundqvist

Redo att köpa boken?

Boken köper du på Charlotte Hågårds hemsida www.charlottehagard.se

Köp boken här!

Kort om CV-boken

CV-boken, Sveriges mest sålda jobbsökarbok, är verktyget som hjälper dig att profilera och marknadsföra dig på bästa sätt med många handfasta tips och råd.

 

Besök även mina andra karriärböckers hemsidor

CV-boken

www.cvboken.se

Kontaktinformation

charlotte.hagard@newstart.se

Det går naturligtvis bra att ringa till

mig. Du når mig på 08-653 66 36

© 2007-2015 Charlotte Hågård | www.charlottehagard.se

Kontakta Charlotte på info@charlottehagard.se om du vill återpublicera någon av texterna här på www.blidinegencoach.se.

Newstart, Birger Jarlsgatan 23

111 45 Stockholm

www.charlottehagard.se